Slik blir du medlem i Norsk PEN:

Hvis du er medlem av en skjønn- eller faglitterær skribentorganisasjon, Norsk Journalistlag eller som forlegger tilknyttet Den Norske Forleggerforening, er du kvalifisert til medlemskap i Norsk PEN.  Hvis du ikke er medlem i en av organisasjonene eller er usikker på om du kvalifiserer, må du sende oss litt informasjon om deg selv.  Vi oppfordrer alle som er avhengig av ytringsfrihet i sitt arbeid til å søke medlemskap i Norsk PEN.  Da støtter du også det internasjonale, humanitære arbeidet som utføres daglig av Norsk PEN, International PEN og PEN-sentre og skribenter og forleggere over hele verden.

Send oss noen linjer om deg selv.  Søknader om medlemskap behandles av styret i Norsk PEN og kan sendes oss på pen@norskpen.no eller til Norsk PEN, Wergelandsveien 29, 0167 Oslo. Du kan også laste ned et søknadskjema som du kan sende oss elektronisk.

Styret møtes ca. seks ganger i året. Når du er blitt innvotert som medlem blir du tilskrevet og mottar medlemsinformasjon og en giroblankett for innbetaling av medlemskontingenten, for tiden kr 450 pr år.