Afghanistan – velkommen til boklansering 3. april

Norsk PEN, Afghanistankomiteen og Pax Forlag inviterer til lansering av Elisabeth Eide og Terje Skaufjords bok “Afghanistan – ingen fred å få”.  Den 5. april er det valg i Afghanistan, og de fleste utenlandske styrkene er på vei ut. Situasjonen er spent og usikker – og vi får stadige påminnelser om hvor aktuelt det er å følge det som skjer i landet, ikke minst med den afghanske sivilbefolkningen. Forfatterne har de siste 26 årene fulgt utviklingen i Afghanistan og besøkt landet en rekke ganger. Gjennom boken ønsker de å gi et bredt grunnlag for å forstå Afghanistan, samt ta oss med på rundtur i et land med en rik og turbulent historie.

Program:
Paneldeatt med:
Seniorrådgiver Norunn Grande, Nansens Fredssenter, Lillehammer
Statsviter Jawid Kohnadi, Oslo
Seniorforsker Arne Strand, Christian Michelsens Institutt, Bergen
Spørsmål og diskusjon
Musikalsk innslag ved Lars Klevstrand.
Forfriskninger og lett servering.

Tid og sted:

3. april 17:00 –19:00, Fritt Ord, Uranienborgveien 2