11. september: Minoritetsmannen – oversett og uglesett

Tid: tirsdag 11. september kl 18.00
Sted: Litteraturhuset, 3. etg., Nedjma

Mens en del minoritetskvinner løftes frem som frihetskjempere, blir minoritetsmennene i stor grad framstilt som undertrykkere eller (potensielt) kriminelle. Må minoritetsmannen jobbe hardere for å få samme status / anseelse som minoritetskvinnene? Har minoritetsmennene selv noe ansvar for at de blir uglesett? Flerkulturelt utvalg i Norsk PEN inviterer til debatt tirsdag 11. september kl 1800 i Nedjma, Litteraturhuset.

I panelet møter du: Abdullah Alsabeegh, bystyremedlem for AP, Mohamed Abdi, spaltist og skribent, og Umar Ashraf, redaktør for antologien “Kjære bror”, som ble utgitt i vår, og der de to andre også har bidratt.

Moderator: Shazia Majid, journalist i VG

Arrangementet er gratis og åpen for alle. Ingen påmelding.