Signer oppropet #SnowdentoOslo

varslerdagen juni_heading copy

16. juni lanseres den internasjonale underskriftskampanjen #SnowdentoOslo, som er et opprop til den norske regjeringen. Vi oppfordrer regjeringen til å garantere NSA-varsleren Edward Snowden trygg innreise til Norge for å motta Ossietzkyprisen 18. november. Dette innebærer at Norge også må garantere at Snowden blir beskyttet under oppholdet og at han ikke utleveres til USA.

DET DU KAN GJØRE:
Signer aksjonen!
Del aksjonen på sosiale medier og oppfordre venner og bekjente til å skrive under!

Klikk her for å komme til oppropet.

Følgende stiller seg bak oppropet:
Noam Chomsky, Arundhati Roy, Daniel Ellsberg, Marit Arnstad, Jesselyn Radack, Arne Ruth, Ola Larsmo, Coleen Rowley, Thomas Drake, Marsha Coleman-Adebayo, Marjorie Cohn, William Binney, William Nygaard, John Kiriakou, Moddi og Mari Boine.