Slik blir du medlem i Norsk PEN:

Hvis du er medlem av en skjønn- eller faglitterær skribentorganisasjon, Norsk Journalistlag eller som forlegger tilknyttet Den Norske Forleggerforening, er du kvalifisert til medlemskap i Norsk PEN.  Hvis du ikke er medlem i en av organisasjonene eller er usikker på om du kvalifiserer, må du sende oss litt informasjon om deg selv.  Vi oppfordrer alle som er avhengig av ytringsfrihet i sitt arbeid til å søke medlemskap i Norsk PEN.  Da støtter du også det internasjonale, humanitære arbeidet som utføres daglig av Norsk PEN, International PEN og PEN-sentre og skribenter og forleggere over hele verden.

Send oss noen linjer om deg selv.  Søknader om medlemskap behandles av styret i Norsk PEN og kan sendes oss på pen@norskpen.no eller til Norsk PEN, Wergelandsveien 29, 0167 Oslo. Du kan også laste ned et søknadskjema som du kan sende oss elektronisk.

Styrert møtes ca. seks ganger i året. Når du er blitt innvotert som medlem blir du tilskrevet og mottar medlemsinformasjon og en giroblankett for innbetaling av medlemskontingenten, for tiden kr 400 pr år.

NB! Du blir ikke registrert som medlem i Norsk PEN før kontingenten er innbetalt.